Edestadt.nl: Silvia Rizzo boekt succes in Houten

Published on 16 October 2023 at 14:44

De beroemde Italiaanse dressuuramazone Silvia Rizzo, die onlangs met haar paarden verhuisde naar het Harskampse Facilitair Paardencentrum van Resim Investment Group, heeft onlangs een prima succes geboekt. Ze begon haar wedstrijdseizoen met een uitstekende tweede plaats in Houten met haar Grand Prix-paard Ducati.

 

,,Na een korte pauze vanwege de kerstvakantie ben ik vrijdag in Houten met Ducati (Don Crusador x Rotspon) teruggekeerd op het wedstrijdterrein. We behaalden een zeer goede tweede plaats in de Grand Prix. Ik was echt tevreden, niet alleen met ons werk maar ook met de grote concentratie en het enthousiasme dat Ducati toonde.”  

SUCCESVOLLE BESLISSING 

Ze zegt verder: ,,Dit bevestigt dat mijn keuze om te trainen en een tweede basis te vestigen voor mijn stal Hof Marabunta in de prachtige faciliteiten van Resim een succesvolle beslissing was.” Het showseizoen voor Silvia is net begonnen. Ze gaat in Nederland verder op nationaal niveau met haar jonge paarden. Ook is ze actief op internationale terreinen zoals in Aken, Troisdorf, Compiegne en Samorin met Ducati.

 

 

NOOIT TEVREDEN 

Doelstellingen voor dit seizoen heeft de Italiaanse niet vastomlijnd. ,,Doelen stellen kan een beperking zijn, ik wil mezelf dag na dag verbeteren in alles wat ik doe, ik zet me altijd honderd procent in in elke situatie en ik word nooit moe van het leren. Kortom ik ben nooit tevreden met mezelf en ik wil me altijd verbeteren in alles wat ik doe.” 

Gevraagd naar de kern van haar succes, komt de Italiaanse uit bij haar familie. ,,Mijn vader heeft me geleerd dat in het leven alles met grote precisie, vastberadenheid en ernst moet worden benaderd en dat zijn mijn fundamenten. Hieraan voeg ik toe dat het hebben van een team van loyale, gemotiveerde mensen die mij dagelijks ondersteunen uiteraard een toegevoegde waarde is die mij veel kracht geeft. Mijn motto is: ‘Succes wordt niet gegeven, het wordt verdiend’, maar ook ‘werken en mezelf inzetten maakt me nooit bang’.”

 

https://www.edestad.nl/lokaal/zakelijk/903593/silvia-rizzo-boekt-succes-in-houten

 

 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.