Ridehesten: Blickpunkt i Topform

Published on 17 October 2023 at 15:44

Kvalifikationerne til det tyske bundeschampionat er godt igang. For nyligt vandt den tidligere bundeschampion Blickpunkt en kvalifikation i dressur med 8,3 point

 

Den farverige Belissimo M/Weltmeyer-søn Blickpunkt med de ekstravagante bevægelser blev ikke blot tysk bundeschampion i 2009, men vandt ligeledes bronze ved UVM, hvor de danske heste Hønnerups Driver og UNO Donna Unique vand guld og sølv under Andreas Helgstrand i den finale, hvor ægteparret Eva og Ulf Möller (Fürst Romancier) ellers begge lå til medalje.

Det blev altså til bronze til Blickpunkt, der i øvrigt ejes af italienske Silvia Rizzo, der også har erhvervet sig den danske guldmedaljehoppe Donna Silver.

Ved bundeschampionatskvalifikationen i Haftenkamp var der kamp til stregen blandt de 16 konkurrenter. Oliver Oelrich tog andenpladsen med westfalerhingsten Leyenda e. Lacordos/Pinocchio med 8,2 point foran tre ekvipager med 8,0 point: Hermann Burger og Florenciano e. Florencio/Havidoff (tidligere succesfuldt redet af Ingrid Klimke), Nadine Corterier og Traversale T e. Ble Hors Don Schufro/Rubinstein og igen vinderen Eva Möller, denne gange med Soliere e. Sandro Hit/Donnerhall.

 

https://www.ridehesten.com/nyheder/blickpunkt-i-topform/8104

 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.